Följ vårt arbete, få den senaste informationen och ta del av spännande nyheter på våran facebooksida!

 

Du missar väl inte nordens viktigaste mötesplats för restaurangbranschen?

 

Vi kommer att finnas på plats i monter I:10 för att visa er vår senaste teknik och svara på era frågor!

Klicka på bilden för din biljett!

Ditt upplevelsessystem kan anpassas från att förvandla väntan på maten till en upplevelse till att bjuda med dina besökare på en interaktiv resa genom måltiden. Tillsammans utvecklar vi ett paket med animationer och installation som säkrar dina gäster en oförglömlig upplevelse och ger dig ovärderlig marknadsföring.

Underhållningspaketet är ett stilrent integrerat system som enkelt kan styras med ett knapptryck. Vi projekterar och installerar systemet åt dig.

Vår vision är att du bara ska trycka på play.

Systemet innehåller en surfplatta vartfrån du styr ett nätverk uttav driftsäkra mediaservrar som skickar ut dina animationer genom projektorer och högtalare ner på bordet som förvandlas till en filmduk för dina gäster.

Animationerna skapas uttav vår sammarbetspartner 'Skullmapping' i Leuven, Belgien. Skullmappings erfarenhet inom branschen och deras helhjärtade arbete garanterar att alla animationer väcks till liv genom en välarbetad story och skickligt genomfört hantverk.

Till vänster kan du se expempel på Skullmappings tidgare arbeten.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultering, där vi tillsammans identifierar vad Optixperiences kan lyfta fram och styrka på din restaurang för att ge dina besökare en oslagbar matupplevelse och dig oslagbar marknadsföring!